Ontmoet Mascha Feoktistova op Sint Jorisplein

Mascha Feoktistova Sint Jorisplein 27 augustus Meet & Greet Lunch

Op zondag 27 augustus vanaf 12.00 uur staat het Sint Jorisplein Amersfoort in het teken van beautyvlogger Mascha Feoktistova. Tussen 12.00 – 13.00 uur en 14.00 – 15.00 uur kun je haar ontmoeten en met haar op de foto gaan. Ook maak je kans om een lunch met haar te winnen. Het plein is gratis toegankelijk en de winkels zijn geopend. Zien we je daar?

WINACTIE LUNCH
Met deze winactie maak je kans om Mascha jouw beautyvraag te stellen. Of wil jij weten hoe zij als vlogger zo groot is geworden (of wil je zelf graag een bekende vlogger worden)? Stuur jouw vraag en de reden waarom jij moet winnen in via onze website. Je wint een lunch samen met vier anderen bij Things We Love op het Sint Jorisplein op 27 augustus 2017. Vul hier het formulier in met jouw beautyvraag en waarom jij de persoonlijke lunch moet winnen.

OP DE FOTO
Je kunt Mascha vanaf 12.00 uur ontmoeten in het pand aan de Sint Jorisstraat 1 in Amersfoort. Voor de fashionkenners: dit is de straat van de Men at Work, Vero Moda en Sissy-Boy.

WIE IS MASCHA FEOKTISTOVA
In 2007 startte Mascha Feoktistova de website Beautygloss, een blog over make-up en schoonheidsproducten. Deze blog groeide binnen enkele jaren uit tot één van de bestbezochte beautyblogs van Nederland. In 2009 maakte ze van haar blog een eigen bedrijf, waar ze vanaf 2010 gedurende drie jaar een webshop aan toevoegde. In 2013 won Mascha met haar website de Holland Beauty Award in de categorie “beste blogger”. In 2014 kwamen er op haar YouTube-kanaal naast beautyvideos tijdelijk ook vlogs online. Eind 2014 / begin 2015 is zij een nieuw YouTube-kanaal begonnen voor vlogs, genaamd Vloggloss.

1 antwoord
  1. Meryem
    Meryem zegt:

    Heei mijn vraag is eigenlijk een andersoort vraag. Hoe ben je ooit zo ver gekomen dat het je vrijwijnig doet wat andere zeggen over je. Ik ben vroeger gepest en ik ken er nogsteeds niet mee leven zo gezegt haha ze vonden mij altijd te dik. En ik heb hulp nodig haha

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *