,

BE INSPIRED 03 / Van dromen naar doen!

Zelf haal ik altijd veel inspiratie uit mensen met een droom, een passie, een doel wat ze willen bereiken. Dit kunnen grote dromen zijn, dromen die publiekelijk uitkomen maar ook kleine persoonlijke overwinningen. De deelnemers van House of Talent doen er ook alles aan om hun droom te verwezenlijken. En bij hen kijkt heel Nederland met ze mee, ik kan me voorstellen dat de druk daardoor hoog ligt maar het zal de motivatie ook versterken.

Stuk voor stuk geven ze zich bloot en werken ze aan het behalen van hun doel. Maar wat als je nou niet kan zingen, geen muziekinstrument kan spelen, en geen presenteer ambities hebt? Kun je dan niet net als de kandidaten van House of Talent je droom achternagaan? Maar bedenk bij jezelf eens, is er iets wat ik graag zou willen bereiken? Droom je ervan om bij een modeblad aan de slag te gaan? Wil je een paar kilo afvallen? Je familie en vrienden meer zien? Dat mooie leren jasje in je kast hebben hangen?

Het kunnen zoveel verschillende dingen zijn, klein en groot. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat het mogelijk is zolang je er maar echt voor gaat. Maak een stappenplan en een moodboard van wat je over één jaar bereikt wilt hebben. Praat er ook over met mensen om je heen, je weet nooit wanneer iemand iets voor je kan betekenen. Je zult zien dat als je er energie in steekt je ook echt steeds dichterbij je doel komt!

Dus ik kan ook miljonair worden? Of een talkshow à la Oprah presenteren? Dat zijn wensen die toch nooit uitkomen? Nou, heb je het al eens geprobeerd, écht geprobeerd? Niet alles lukt méteen, dus ook al lijkt jouw droom niet haalbaar blijf gemotiveerd je weet nooit wanneer jouw doorbraak zal zijn!

Aanstaande zaterdag komen er een aantal deelnemers van House of Talent langs op het Sint Jorisplein in Amersfoort. Je kunt genieten van verschillende optredens en met ze op de foto. Dus kom gezellig langs en laat je vooral inspireren om je eigen dromen achterna te gaan!